Babyfloaten in de Babyspa

Een heerlijk ontspannend moment voor jouw baby. Je baby dobbert tijdens een babyfloatsessie met behulp van een speciale floatring in een eigen babyspabad. Door de floatring drijft je baby op de bubbels. De bubbels, het warme water en de lichtjes in het bad ontspannen je baby volledig en werken o.a. goed bij krampjes.

De totale sessie duurt zo’n 45 minuten. Dat is inclusief aan- en uitkleden en afdrogen. Babyfloaten is geschikt voor baby’s van 2 weken tot 18 maanden. In de babyspa zijn twee baden. Hierdoor heb je altijd genoeg privacy en wordt het niet te druk voor je kleintje.

  • Floaten heeft een positief effect op o.a. het slaapritme, de spijsvertering, de longcapaciteit en versterkt spieren & botten
  • De watertemperatuur is zo’n 35-37 graden
  • Het babyspabad bevat alleen gezuiverd water, zonder toevoegingen

Shantala babymassage

Je masseert je kindje onder professionele begeleiding volgens de Shantala massagetechnieken. De massage duurt zo’n 20 minuten en is een fijne manier om jullie band te versterken. Na de massage zal je baby heerlijk diep slapen.

Je kunt een babymassage heel goed combineren met een babyfloat. Het is natuurlijk ook mogelijk een losse babymassage sessie te boeken of een uitgebreidere cursus te volgen.