Gastenboek

Voor oudere berichten klik hier.

Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Seriene behoudt zich het recht voor om berichten te te verwijderen of niet te publiceren.
3 berichten.
Melissa Melissa schreef op 21 juli 2020 om 10:18 am
Tijdens de zwangerschap van ons eerste kindje heb ik de zwangerschapscursus bij Angeliene gevolgd. Zeer uitgebreide en volledige cursus waardoor ik goed voorbereid de laatste periode van de zwangerschap en de bevalling in kon gaan. De aanvulling van de lessen met lactatiekundige en bekkenbodemfysio maken het echt compleet. Daarnaast ook leuk om met andere zwangeren te kletsen en tips & tricks uit te wisselen. Ook heb ik meerdere zwangerschapsmassages bij Angeliene geboekt, heerlijk om te ontspannen vooral aan het einde van de zwangerschap. Dank Angeliene!
Anouk Anouk uit Schagen schreef op 16 juli 2020 om 11:29 am
In het voorjaar van 2020 volgde ik bij Angeliene zwangerschapsyoga, en is ze na de geboorte van onze zoon onze kraamverzorgster geweest. De cursus is echt heel prettig ter voorbereiding op een bevalling en dankzij Angeliene haar doortastendheid zijn we een onstuimige kraamweek goed doorgekomen! Dank je wel!
Ineke Ineke schreef op 12 juni 2020 om 6:42 am
Zowel bij mijn 1ste zwangerschap als bij de 2de een cursus zwangerschapsyoga gevolg bij Angeliene. De informatie, oefeningen, het moment van rust en focus op je baby en het contact met andere zwangeren uit je omgeving maken het een waardevolle cursus. Daarnaast ook een zwangerschapsmassage geboekt, dit is zeker een aanrader!