Spelen en masseren met peuters

Deze cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1 uur, en is bedoeld voor ouders/verzorgers met peuters van 2,5 tot 4 jaar. De cursus wordt gegeven in groepjes van 4 tot 6 peuters en hun ouder/ verzorger.

De bedoeling van de cursus is dat u kennis krijgt van de Shantala massagetechniek en de ontwikkeling van uw peuter.

Lesindeling

Iedere bijeenkomst verloopt volgens een patroon.

De les start met een inleidend spel, waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om de aandacht erbij te krijgen. Vervolgens worden er een aantal bewegingsspelletjes gedaan, gevolgd door de massage.

Tijdens de cursus wordt veel gebruik gemaakt van beweeg – en muziekspelletjes. Ter afsluiting van de bijeenkomst wordt er nog iets samen gedronken, voorgelezen en nagepraat.

Door het volgen van de cursus leert de ouder/verzorger de Shantala massagetechniek te beheersen en worden er nieuwe bewegings en spel ideeën opgedaan. De band met de peuter raakt versterkt en er is gewerkt aan een betere ontspanning.

De cursus levert zodoende een positieve bijdrage aan de algehele ontwikkeling van de peuter.

Kosten: 75 euro

Na het volgen van een cursus kan de ouder de Shantala massage toepassen op elk gewenst tijdstip, zonder tussenkomst van de docent. Op elke leeftijd, in elke situatie kan de Shantala Massage worden toegepast. Op de blote huid of over de kleding heen. Hierdoor is de massage snel en gemakkelijk toepasbaar. Dit maakt deze massage van Shantala een waardevolle aanvulling in het dagelijks leven.

Beschikbare cursussen

  • Start zaterdag 5 november 2022 van 16.00 tot 17.00 uur (overige lessen: 26 november, 10 en 17 december 2022 en 14 januari 2023)

Inschrijven

Voor inschrijven of meer informatie:

06 196 787 71

of gebruik het contactformulier.

Klik op de afbeelding voor een impressie van het cursusboek.